Slik installerer du programmet

Kaspersky har laget en spesialversjon av programmet for beboere i delstaten California. Hvis du er bosatt i den amerikanske delstaten California, må du laste ned og installere denne versjonen av programmet.

Kaspersky VPN Secure Connection installeres separat eller som en del av Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium.

Hvis Kaspersky VPN Secure Connection er installert som en del av Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium trenger du ikke foreta deg noe mer, programmet vil automatisk bli installert på datamaskinen din.

Hvis du installerer Kaspersky VPN Secure Connection separat, utføres installasjonen ved hjelp av veiviseren.

Veiviseren består av en rekke skjermbilder (trinn) som du kan navigere i med knappene Tilbake og Neste. Klikk på Fullført-knappen for å lukke veiviseren når den er fullført. Lukk veiviservinduet for å stanse veiviseren når som helst under installasjonen.

Antallet og rekkefølgen av trinn i installasjonsveiviseren avhenger av regionen der du installerer programmet. I noen tidligere versjoner ber veiviseren deg om å godta tilleggsavtaler om hvordan de personlige dataene dine behandles.

Slik installerer du Kaspersky VPN Secure Connection fra Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium

Kaspersky VPN Secure Connection kan generere .ovpn-fil til bruk med OpenVPN-klienter. OpenVPN-klienter er innebygd, eller kan installeres på forskjellige enheter, inkludert rutere, Android TV og på et bredt spekter av operativsystemer, inkludert Windows, Android, iOS, MacOS og Linux. For flere detaljer, se Hvordan sette opp en tilkobling via OpenVPN.

I dette avsnittet

Trinn 1. Se etter en nyere versjon av programmet

Trinn 2. Starte installasjon av programmet

Trinn 3. Leser Lisensavtalen for sluttbrukere

Trinn 4. Erklæring for Kaspersky Security Network

Trinn 5. Installasjon

Trinn 6. Fullføre installasjonen

Installere programmet fra kommandolinjen